Glasschade of nieuw glas nodig? | Bel direct: 0592 344 208

Omnia Glasservice

Uw glaszetter voor heel Assen en Midden-Drenthe

Wat biedt Omnia Glasservice bij glasschade?

Een glasschade is vervelend, maar bij Omnia Glasservice bent u aan het juiste adres voor het herstel hiervan. Het glas wordt door ons vakkundig en veilig vervangen. Indien nodig zorgen wij voor een noodvoorziening. Eventuele schades aan houten kozijnen, ramen en deuren kunnen wij ook voor u herstellen. Onze glasservice is onderdeel van Omnia Schilderwerken. Dankzij ons kritische schildersoog kunt u altijd een perfecte afwerking verwachten. Eventueel bijwerken van het schilderwerk na het herstel van de beglazing is dan ook geen enkel probleem.

Wij zijn gevestigd in Midden-Drenthe en Assen. Wij leveren onze diensten in bijvoorbeeld Assen, Hooghalen, Beilen, Westerbork en Smilde.

Wat hebben wij verder te bieden?

Naast het herstellen van bestaande situaties denken wij ook mee in eventueel vernieuwing van uw bouwkundige elementen. In sommige gevallen voldoet de bestaande situatie bijvoorbeeld niet aan de huidige veiligheids- of isolatienormen. Wij adviseren u graag over de mogelijke verbeteringen van de systemen.

Heeft u een glasschade? Wacht dan niet, maar neem contact met ons op. Wij maken vrijblijvend een offerte voor u. Er staat bij ons altijd een ervaren vakman voor u klaar die de klus met enthousiasme voor u klaart.

Glasschade

Bel ons op: 0592 344 208

Bereikbaar op werkdagen dagen tussen 08:00 – 18:00 uur.
Omnia Glasservice is een professioneel glaszettersbedrijf uit Assen en Midden-Drenthe waar u terecht kunt voor alle soorten beglazing.

Wat te doen bij glasschade?

Bij een glasschade kunt u denken aan de volgende zaken:
Lekke ruiten (vochtwaas tussen de glasbladen)
Breuk ruiten
Inbraakschades

In het geval van een glasschade komen wij indien nodig nog dezelfde dag bij u langs om een noodvoorziening te treffen en het geheel in te meten. De levertijd op isolatieglas is standaard ongeveer twee weken. Indien de situatie vraagt om snelle afhandeling dan kan dit doormiddel van een spoedbestelling versneld worden tot ongeveer drie dagen.

In sommige gevallen is het mogelijk om de glasschade via uw verzekering vergoed te krijgen. Wij maken voor u een offerte op maat waarmee u uw verzekeraar kunt informeren. Wij geven op de offerte een duidelijk overzicht van het aantal vierkante meters en het soort schade.

Glasschade

Wie zijn wij

Omnia glasservice is een onderdeel van Omnia Schilderwerken. Van oudsher hoort het plaatsen van glas bij het takenpakket van de schilder. Wij zijn een traditioneel bedrijf en plaatsen van glas ontbreekt dan ook niet aan onze werkzaamheden.
Omnia Schilderwerken is een jong bedrijf. Wij zijn gedreven en willen de klant een mooi product en een goede service bieden. Omnia Schilderwerken is een vennootschap. De beide eigenaren, Gerrie Spin en Anne-Jan Dam, werken iedere dag mee op de klussen. Samen met een team van gedreven medewerkers.

Door scholing blijven wij op de hoogte van de nieuwste wetgeving en normen rondom het beglazen van gebouwen. U kunt er dus van uit gaan dat uw systemen voldoen aan de huidige norm. Twijfelen we aan de kwaliteit van de huidige systemen, dan komen we met een passend advies om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren.

Omnia Glasservice Werkzaamheden