Glasschade of nieuw glas nodig? | Bel direct: 0592 344 208

Omnia Glasservice

Uw glaszetter voor heel Assen en Midden-Drenthe

Zoekt u een Glaszetter?

Heeft u een glaszetter nodig in de regio Assen of Midden-Drenthe? Dan bent u bij Omnia Glasservice aan het juiste adres. Wij leveren onze diensten in bijvoorbeeld Assen, Hooghalen, Beilen, Westerbork en Smilde.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten glas. U kunt bij ons rekenen op een goede service, producten van hoge kwaliteit en een nette manier van werken.

Naast isolatieglas kunt u bij ons ook terecht voor de volgende soorten glas:
Enkelglas
Melkglas
Satijnglas
Draadglas
Gelaagd glas
Hardglas
Spiegels

Wat doet onze glaszetter nog meer?

Ook herstellen wij schades in houten kozijnen, ramen en deuren. U kunt er dus van uit gaan dat wanneer wij gereed zijn het geheel weer jaren mee kan. Bij twijfel over de kwaliteit van de bestaande glaslatten plaatsen wij altijd nieuwe latten.

Bij Omnia Glasservice staat er altijd een ervaren glaszetter voor u klaar. Uw project is bij ons in goede handen.

Omnia Glasservice is onderdeel van Omnia Schilderwerken. Onze glaszetters houden zich ook bezig met schilderwerk. Indien gewenst wordt ook het schilderwerk weer bijgewerkt na plaatsing van het glas. Wij bieden dus een totaalpakket.

Glasschade

Bel ons op: 0592 344 208

Bereikbaar op werkdagen dagen tussen 08:00 – 18:00 uur.
Omnia Glasservice is een professioneel glaszettersbedrijf uit Assen en Midden-Drenthe waar u terecht kunt voor alle soorten beglazing.

Samenwerking met andere bedrijven

In sommige gevallen zijn bestaande kaders niet geschikt voor isolatieglas. Dit kan komen omdat de ruimte waar het glas in moet te klein is, of omdat het kader in de loop der jaren sterk aangetast is. In zulke gevallen werken wij samen met ervaren timmermannen die nieuwe kozijnen en ramen kunnen maken waar wij het glas in plaatsen. We staan voor kwaliteit en willen dat dat het glas goed gemonteerd wordt. We proberen altijd om de nieuwe situatie aan te laten sluiten bij het uiterlijk van de bestaande situatie. Hierdoor ontstaan er geen hinderlijke verschillen.

Heeft u een glaszetter nodig? Wij komen graag eens langs om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij meten de ruiten op, bepreken met u wat de beste oplossing is en maken altijd vrijblijvend een offerte.

Glasschade

Wie zijn wij

Omnia glasservice is een onderdeel van Omnia Schilderwerken. Van oudsher hoort het plaatsen van glas bij het takenpakket van de schilder. Wij zijn een traditioneel bedrijf en plaatsen van glas ontbreekt dan ook niet aan onze werkzaamheden.
Omnia Schilderwerken is een jong bedrijf. Wij zijn gedreven en willen de klant een mooi product en een goede service bieden. Omnia Schilderwerken is een vennootschap. De beide eigenaren, Gerrie Spin en Anne-Jan Dam, werken iedere dag mee op de klussen. Samen met een team van gedreven medewerkers.

Door scholing blijven wij op de hoogte van de nieuwste wetgeving en normen rondom het beglazen van gebouwen. U kunt er dus van uit gaan dat uw systemen voldoen aan de huidige norm. Twijfelen we aan de kwaliteit van de huidige systemen, dan komen we met een passend advies om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren.

Omnia Glasservice Werkzaamheden