Glasschade of nieuw glas nodig? | Bel direct: 0592 344 208

Omnia Glasservice

Uw glaszetter voor heel Assen en Midden-Drenthe

Plaatsing van HR++ Glas door Omnia Glasservice

Veel woningen verliezen warmte via het glas. In sommige gevallen is er nog sprake van enkel glas, maar ook traditioneel isolatieglas heeft een beperkt isolerend vermogen.

Omnia Glasservice is gespecialiseerd in het plaatsen van HR++ glas. Wij streven naar een maximale isolatiewaarde van de beglazingselementen. Uw oude beglazing wordt door ons vlot en vakkundig vervangen voor HR++ glas. Bij het vervangen van de beglazing worden er in de meeste gevallen nieuwe glaslatten gebruikt. Door toepassing van neuslatten in plaats van ouderwetse glaslatten wordt het geheel beter ventilerend en afwaterend. We vernieuwen dus deels de constructie waardoor het glas en het kozijn langer goed blijven

Wij zijn gevestigd in Midden-Drenthe en Assen. Wij leveren onze diensten in bijvoorbeeld Assen, Hooghalen, Beilen, Westerbork en Smilde.

Onze vakbekwame medewerkers zorgen ervoor dat u weinig overlast ervaart en dat de omgeving altijd zorgvuldig wordt afgedekt. Tussendoor, en aan het einde van de werkzaamheden wordt de werkplek netjes opgeruimd.

Glasschade

Waarom HR++ glas?

HR++ glas heeft een veel hogere isolatiewaarde dan traditioneel isolatieglas. Dit komt door een aantal technische verschillen in het beglazingselement.

HR++ glas is voorzien van een warmte weerkaatsende coating. In combinatie met een gas gevulde spouw (voorheen lucht) wordt er een maximale isolatiewaarde bereikt.

Deze goede isolatiewaarde vermindert condensvorming aan de binnenzijde. In combinatie met een goede ventilatie creëert u een optimaal leefklimaat. HR++ glas zorgt voor meer comfort en voor lagere energielasten.

Naast alle voordelen bestaat er een klein nadeel. Doordat het glas zeer goed isoleert zal in sommige gevallen het glas aan de buitenkant beslaan. Dit verschijnsel treedt hoofdzakelijk op in het voorjaar en najaar. In de loop van de ochtend verdwijnt de condens dan weer van het glas.

Waarom HR++ glas

Bel ons op: 0592 344 208

Bereikbaar op werkdagen dagen tussen 08:00 – 18:00 uur.
Omnia Glasservice is een professioneel glaszettersbedrijf uit Assen en Midden-Drenthe waar u terecht kunt voor alle soorten beglazing.
hr++ Glas omnia glasservice

Wat kan Omnia Glasservice voor u betekenen?

Wilt u beter isoleren met HR++ glas? Wacht dan niet, maar neem contact met ons op. Wij maken vrijblijvend een offerte voor u. Er staat bij ons altijd een ervaren vakman voor u klaar die de klus met enthousiasme voor u klaart.

De overheid stimuleert het beter isoleren van woningen. Zodra wij isolerende maatregelen treffen mogen wij 9% in plaats van 21% BTW in rekening brengen op het arbeidsloon. Eventuele andere subsidies op isolatieglas zijn per periode en per regio verschillend. Wij helpen u graag bij de aanvraag hiervan.

Glasschade

Wie zijn wij

Omnia glasservice is een onderdeel van Omnia Schilderwerken. Van oudsher hoort het plaatsen van glas bij het takenpakket van de schilder. Wij zijn een traditioneel bedrijf en plaatsen van glas ontbreekt dan ook niet aan onze werkzaamheden.
Omnia Schilderwerken is een jong bedrijf. Wij zijn gedreven en willen de klant een mooi product en een goede service bieden. Omnia Schilderwerken is een vennootschap. De beide eigenaren, Gerrie Spin en Anne-Jan Dam, werken iedere dag mee op de klussen. Samen met een team van gedreven medewerkers.

Door scholing blijven wij op de hoogte van de nieuwste wetgeving en normen rondom het beglazen van gebouwen. U kunt er dus van uit gaan dat uw systemen voldoen aan de huidige norm. Twijfelen we aan de kwaliteit van de huidige systemen, dan komen we met een passend advies om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren.

Omnia Glasservice Werkzaamheden