Glasschade of nieuw glas nodig? | Bel direct: 0592 344 208

Omnia Glasservice

Uw glaszetter voor heel Assen en Midden-Drenthe

Waarom ventilatie in uw woning?

Isoleren is ventileren wordt er vaak gezegd. Een ruimte die goed geventileerd wordt is beter te verwarmen dan een ruimte waar de lucht stilstaat en waar niet geventileerd wordt.
Ventilatie draagt bij een gezond leefklimaat. Oude lucht wordt afgevoerd en wordt vervangen door verse, schone lucht. Hiermee verkleint u de kans op condensatie van het glas aan de binnenzijde. De oude vochtige lucht wordt afgevoerd.

Een goede ventilatie heeft naast het bijdragen aan gezond leefklimaat ook als voordeel dat uw houten kozijnen beter bestand zijn tegen schimmelvorming in de kitvoeg en houtrot. Deze twee gebreken ontstaan door te hoge vochtpercentages. In sommige gevallen zien wij dat houtrot aan de binnenzijde van de woning ontstaat. Denk bijvoorbeeld aan keukens en douches waar veel vocht vrijkomt. Deze ruimtes moeten extra goed worden geventileerd.

Hoe kunt u zorgen voor betere ventilatie?

Een eenvoudige manier om te zorgen voor een goede ventilatie is door het plaatsen van ventilatieroosters boven het glas. Deze roosters zijn handmatig te bedienen en af te stellen. Daarnaast zijn ze leverbaar met een stormklep om bij harde windstoten het rooster af te sluiten.

In sommige gevallen is er sprake van hinderlijk geluid. Hiervoor bestaan zogenaamde ‘suskasten’ Dit zijn ventilatieroosters met geluidwerende eigenschappen. In combinatie met gelaagd glas houd je het geluid buiten.

Ventilatieroosters zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Aluminium is de standaardkleur. Daarnaast zijn de ventilatieroosters leverbaar in alle RAL kleuren. Ook Bi-Color is een optie. U krijgt het rooster dan geleverd in twee kleuren afgestemd op het binnen- en buitenschilderwerk.

Ventilatie

Bel ons op: 0592 344 208

Bereikbaar op werkdagen dagen tussen 08:00 – 18:00 uur.
Omnia Glasservice is een professioneel glaszettersbedrijf uit Assen en Midden-Drenthe waar u terecht kunt voor alle soorten beglazing.
Ventilatie rooster Omnia Glasservice

Wat kan Omnia Glasservice betekenen voor een betere ventilatie in uw woning of gebouw?

Ventileren met ventilatierooster is dus een goede optie om te zorgen voor een goed klimaat in woningen en gebouwen. Graag komen wij bij u langs om een advies te geven voor een goed ventilatieplan. Onze offertes zijn altijd vrijblijvend.

Wij zijn gevestigd in Midden-Drenthe en Assen. Wij leveren onze diensten in bijvoorbeeld Assen, Hooghalen, Beilen, Westerbork en Smilde.

Ventilatie rooster Omnia Glasservice

Wie zijn wij

Omnia glasservice is een onderdeel van Omnia Schilderwerken. Van oudsher hoort het plaatsen van glas bij het takenpakket van de schilder. Wij zijn een traditioneel bedrijf en plaatsen van glas ontbreekt dan ook niet aan onze werkzaamheden.
Omnia Schilderwerken is een jong bedrijf. Wij zijn gedreven en willen de klant een mooi product en een goede service bieden. Omnia Schilderwerken is een vennootschap. De beide eigenaren, Gerrie Spin en Anne-Jan Dam, werken iedere dag mee op de klussen. Samen met een team van gedreven medewerkers.

Door scholing blijven wij op de hoogte van de nieuwste wetgeving en normen rondom het beglazen van gebouwen. U kunt er dus van uit gaan dat uw systemen voldoen aan de huidige norm. Twijfelen we aan de kwaliteit van de huidige systemen, dan komen we met een passend advies om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren.

Omnia Glasservice Werkzaamheden