Glasschade of nieuw glas nodig? | Bel direct: 0592 344 208

Omnia Glasservice

Uw glaszetter voor heel Assen en Midden-Drenthe

Werkzaamheden

Omnia Glasservice is een professioneel glaszettersbedrijf uit Assen en Midden-Drenthe waar u terecht kunt voor alle soorten beglazing.
G

Glasschade

Een glasschade is vervelend, maar bij Omnia Glasservice bent u aan het juiste adres voor het herstel hiervan. Het glas wordt door ons vakkundig en veilig vervangen. Indien nodig zorgen wij voor een noodvoorziening. Eventuele sc…..

G

HR++ Glas

Veel woningen verliezen warmte via het glas. In sommige gevallen is er nog sprake van enkel glas, maar ook traditioneel isolatieglas heeft een beperkt isolerend vermogen. Omnia Glasservice is gespecialiseerd in het plaatsen van…..

G

Ventilatie

Isoleren is ventileren wordt er vaak gezegd. Een ruimte die goed geventileerd wordt is beter te verwarmen dan een ruimte waar de lucht stilstaat en waar niet geventileerd wordt. Ventilatie draagt bij een gezond leefklimaat. Oud…..

G

Glaszetter

Heeft u een glaszetter nodig in de regio Assen of Midden-Drenthe? Dan bent u bij Omnia Glasservice aan het juiste adres. Wij leveren onze diensten in bijvoorbeeld Assen, Hooghalen, Beilen, Westerbork en Smilde. U kunt bij ons t…..